Select Page

Divendres que ve, 3 d’agost, tindrà lloc la V edició de la “Caminata Nocturna” des del Castell de Guadalest a Altea, organitzada per l’associació Nordic-Walking i en la qual, per primera vegada, col·labora la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea. Per a poder realitzar la caminata des d’Altea, s’ha disposat un autobús que eixirà a les 21:00 hores des del pàrquing del Mercadet fins al Castell de Guadalest, tal com ha assenyalat l’edil d’Esports, Sebastián Gómez.
Gómez també ha destacat que les inscripcions per a participar han de formular-se abans de l’1 d’agost, en el Centre Cultural Juvenil, ja que les places són limitades. El telèfon del Centre Cultural Juvenil és el següent: 96 584 13 34. El preu de la inscripció és de 7 euros per als empadronats a Altea i l’Alfàs del Pi, i de 12 euros per als no empadronats. Aqueix preu inclou el transport amb autobús o el segur, entre altres coses.
El recorregut té prop de 20 km, en pendent, per la qual cosa la dificultat es considera mitjana, i dura aproximadament 4 hores. Es recomana portar calçat còmode i és necessari portar llanterna en el cap, en realitzar-se de nit.
L’associació Nordic-Walking reuneix a afeccionats al senderisme amb bastons i aqueix mateix 3 d’agost, a les 18:00 hores en el pàrquing del mercadet duran a terme un‘curs “express” per a ensenyar a utilitzar els bastons de manera adequada. El curs tindrà un cost de 10 euros.

Pin It on Pinterest