Select Page

Des del passat 24 de juliol i fins al pròxim 26 d’agost, la platja de la Roda alberga un nou servei per a tots els turistes, visitants i residents que desitgen gaudir de la platja de forma diferent. Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament d’Altea ofereix una zona totalment condicionada on es pot gaudir d’una biblioplaya i ludoteca als matins; d’un espai lúdic creatiu, amb tallers mediambientals, a les vesprades; de sessions de ioga; i de projeccions de cinema en la mateixa platja, concretament en l’auditori de Sant Pere, tots els divendres d’aquest estiu a partir de les 22 hores.
El Regidor d’Infraestructures i Escena Urbana de l’Ajuntament d’Altea, Jaime Sellés, presentava la iniciativa en companyia de Silvia Granda, de l’empresa Recrear, que és la que s’encarrega de la posada en marxa de les activitats.
Segons Sellés, les activitats són totalment gratuïtes i n’hi ha prou amb presentar-se en cadascuna d’elles per a participar de les mateixes. Per a l’edil alteà, “s’està gaudint d’una activitat, que any rere any, va agafant més força. De fet ja està totalment consolidada i permet gaudir, des d’un aspecte lúdic, de les nostres platges”, destaca Jaime Sellés.
Per la seua banda, Silvia Granda, comentava el magnífic acolliment que tenen les activitats cada any. Sota una gran pèrgola es posa en marxa, quasi diàriament, diferents propostes que són del grat de grans i xicotets. Segons Granda, “des del primer dia la gent ja espera les activitats. Són famílies senceres les que vénen, participen en els tallers i es crea un bon ambient”.

Pin It on Pinterest