Select Page

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local i l’Àrea de joventut i Esports, conjuntament amb la Creu Vermella d’Altea, han organitzat per als pròxims dies 14 i 15 de juliol un Curs de Monitor de Ludoteca, dirigit especialment a joves aturats. El Curs s’impartirà en les aules del Centre Cultural Juvenil i consta de 25 hores, de les quals 15 són teòriques i 10 pràctiques. 
En la presentació del curs l’edil de Joventut, Sebastián Gómez, va explicar que la finalitat del mateix és buscar una sortida laboral per a joves, ja que “el curs els dóna les eines per a treballar en un sector que està en creixement”. La coordinadora de Creu Roja Altea, Ana María Tur, ha assenyalat que les ludoteques són “centres on es desenvolupa una labor educativa a través d’un ampli programa d’activitats i jocs, i la seva difusió està motivada perquè es tracta d’un recurs necessari i complementari a l’escola per al temps d’oci infantil, i per a atendre-les és necessari disposar de personal qualificat”. 
L’edil de Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, va destacar la importància que té la coordinació entre entitats socials, com Creu Roja, i l’Ajuntament “per a oferir conjuntament alternatives que com en aquest cas busquen a través de la formació donar sortides als joves en el món laboral”. 
El Curs de Monitor de Ludoteca desenvolupa activitats com Jocs cooperatius, Jocs predeportius activitats exteriors, disfresses, manualitats . La informació i inscripcions per al curs es pot obtenir en el propi Centre Cultural Juvenil, en la Ciutat Esportiva, o en la seu de la Creu Roja en el Carrer la Sequia, o cridant al telèfon, 96.584.31.83.

Pin It on Pinterest