Select Page

Aquest dilluns, 2 de juliol, donava inici una nova edició dels Cursets Esportius d’Estiu, organitzats per la Regidoria de Joventut i Esports. En aquesta edició han augmentat les modalitats esportives ofertes, arribant a 33 les diferents modalitats que poden triar els nens alteans per a practicar durant els mesos de juliol i agost. 
El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha assenyalat que un total de 450 nens participaran en els Cursets, fins i tot alguns d’ells practicaran diversos esports, per aquest motiu les inscripcions arribin a les 900 reserves. Gómez també ha recordat que en els esports sense límit de places, com futbol, handbol, básquet i voleibol, les inscripcions segueixen obertes. 
Gómez ha valorat molt positivament el nombre d’inscripcions que hi ha hagut fins al moment, ja que encara segueix oberta la matriculació en diverses modalitats esportives. Els esports amb límit d’inscripció estan al complet, com són el golf, hípica, cayac, padel-surf i vela. Les tres noves modalitats esportives d’aquest any, com Padel Surf, i les arts marciales Wing Weapons i Wing King Kung Fu, han tingut una gran acollida. 
Els cursos de natació segueixen sent dels més demandats durant aquesta època, i ja hi ha fins a 16 torns de natació. Les primeres setmanes de juliol estan al complet, però per al mes d’agost i en determinades edats encara hi ha places. La clausura dels Cursets Esportius d`Estiu serà el 31 d’agost amb una festa en el Palau dels Esports, on es lliuraran als nens els diplomes acreditatius de la seva participació en l’edició de 2012.

Pin It on Pinterest