Select Page

Des de la Regidoria de Tràfic, com ve sent costum durant l’època estival, es va a conducta al tancament de diversos carrers del Casc Antic, a partir de matí, divendres 29 de juny, durant tots els dies, a partir de la 19:00 hores i fins a les 03:00 hores. La mesura es portarà a terme fins a finals del pròxim mes de setembre. 
L’objectiu de la iniciativa és afavorir el benestar, tant de veïns com visitants, augmentant així la seguretat ciutadana i del tràfic rodat. De la mateixa manera, a més de prohibir l’accés a diversos carrers, també es prohibirà l’estacionament de vehicles en diferent carrers que es fan constar a continuació: 
-Es prohibirà l’entrada amb vehicles des de l’encreuament de les Rotes a la C/ Alcoi i des de la C/ Alcoi l’accés a la Plaça de l’Església per la C/ San José i San Miguel. 
-També quedarà exclòs el tràfic des de la Travessia Ángel per a accedir al Portal Vell i des de la Costa dels Mascles al Portal Vell. 
-Pujant des de la N 332 per la Costa dels Nassos, es prohibeix l’entrada des de la Travessia San Miguel. 
-L’estacionament quedarà prohibit en tot el Portal Vell i en tot el tram de la C/ Alcoi comprès entre la confluència amb la C/ Fornet i fins a l’encreuament de les Rotes. 
-Excepte els corts que s’han ressenyat, el tràfic quedarà com en l’actualitat, podent accedir a la C/ Costa dels Nassos per la C/ Vents Vius des de la C/ Benidorm i a la C/ Costa dels Mascles des de la C/ Sta. Teresa entrant també des de la C/ Benidorm. 
-Amb la finalitat de facilitar l’estacionament, es col·locaran en llocs estratègics cartells informatius.

Pin It on Pinterest