Select Page

La regidora de Cultura, Marga Riera, ha anunciat que “aquest dissabte dóna començament la XXIX edició de la Mostra d’Artesania, que com sempre ha estat fruit de la col·laboració entre la Regidoria de Cultura i la Unión d’Artesans d’Altea UNART”. 
A més, la responsable de Cultura ha destacat “l’alta qualitat dels estands que ja es va poder comprovar en el període d’exposició de Setmana Santa”. D’altra banda, Riera ha ressaltat “la importància d’aquesta Mostra que, pràcticament des dels seus inicis, està considerada com de les millors d’Espanya, en la qual es poden adquirir objectes de cuir, joies, fusta, entre altres materials, componen aquesta exhibició de tan alta qualitat artesanal i de prestigi que any rere any atreu artesans de totes parts de la geografía espanyola”. 
Per a finalitzar, Marga Riera ha informat que “La Mostra d’Artesania estarà en la plaça de l’Església des del 30 de juny al 9 de setembre i que a més, els dimecres es portaran a terme tallers demostratius de diferents artesans i música en directe organitzats per UNART per a tots els assistents”.

Pin It on Pinterest