Select Page

Dimecres passat 20 de juny va tenir lloc en Palau Altea l’acte de clausura que el Conservatori Professional d’Altea va celebrar amb motiu de la fi de curs 2011-2012. Segons informava Marga Riera, Regidora de Cultura, al voltant de 800 persones es van donar cita en l’auditori alteà per a retre homenatge als alumnes que han finalitzat els estudis professionals entre ells: Pedro Barber, Trompeta i Piano; Esther Borja, Percussió; Laura Briseño, Guitarra; Roser Durà, Violí; Marina Guillén, Flauta; Aida Muñoz, Guitarra; Juan Orozco, Trompeta; Noemi Punzano, Guitarra; Patricia Ripoll, Piano; Marc Rodrigo, Trombó; Pau Urios, Trombó; i Cristina Veltkamp, Violí.
A més, en la presentació de l’acte es va fer lliurament dels premis dels Concursos d’Interpretació Musical en les diferents categories, que van recaure en:Categoria CMiquel Such, Accesit i Aina Font, Primer PremiCategoria BMarta Guarinos, Accesit e Ivan Gryaznov, Primer Premi i Esment d’HonorCategoria AMarina Borja, Accesit i Guillem Serrano, Primer Premi
Esment d’Honor Concurse elemental per a Marc Llinares e Isabella Carrió.
L’acte va comptar amb les actuacions musicals de l’Orquestra, Banda i Cor del Conservatori, que van demostrar sobre l’escenari un excel·lent nivell interpretatiu, fruit del treball de tot el curs acadèmic. Marga Riera recordava també que “el dijous 21 de juny i seguint amb les activitats de finalització de curs, es va celebrar la tradicional festa patrocinada pel AMPA del conservatori. En el transcurs de la vesprada va tenir lloc el concert de la Banda d’Ensenyaments Elementals, finalitzant l’acte amb un berenar per a tots els assistents”.Finalment l’edil de Cultura ha volgut informar que “des del 25 de juny fins al 30 del mateix mes el Conservatori té previst un cicle de concerts, totes les vesprades 20:30h es realitzaran les audicions instrumentals en el conservatori, excepte el dissabte 30 de juny que hi haurà un concert dels alumnes de música de cambra en el Centre Cultural d’Altea la Vella. Es tracta d’un cicle d’activitats on el públic que desitge pot assistir i gaudir de les actuacions dels joves alumnes”.D’altra banda, Riera ha recordat que “els terminis d’inscripció i matrícula estan oberts, a més de comptar amb novetats en els estudis que ofereix el Conservatori:
• Iniciació instrumental col·lectiva per a menors de 8 anys• Iniciació musical per a adults• Classes de Batucada i ritmes del Carib• Taller de jazz i improvisació• Informàtica musical

Pin It on Pinterest