Select Page

El Centre Cultural Juvenil ha acollit aquest matí la celebració de la reunió ‘Travel Open Apss’, amb hotels i agències de viatges d’Altea, impulsada des de la Regidoria de Turisme, en col·laboració amb l’Agència Valenciana de Turisme. L’edil de Turisme, Vigela Lloret, ha participat en la trobada, que ha comptat amb l’assistència de prop de 25 representants del sector turístic alteà. ‘Travel Open Apss’ es tracta d’una plataforma creada des de l’Agència Valenciana de Turisme, que està aconseguint prop de 3,3 milions d’euros de facturació anual.
Aquesta plataforma aprofundeix en la tendència de treballar a través de les noves tecnologies, i per açò Altea ha volgut ser l’amfitriona d’aquesta reunió, ja que precisament les noves tecnologies estan marcant els últims projectes de promoció desenvolupats des de la Regidoria de Turisme d’Altea, tal com ha remarcat Vigela Lloret. Lloret també ha destacat que “Altea va a ser experiència pilot per a tota l’oferta complementària llançada des de ‘Travel Open Apss’. Segons ha explicat, “per açò mateix estan avui ací els tècnics de l’Agència Valenciana de Turisme i el director del INVATTUR, Josep Ivars, per a explicar al nostre sector turístic quin és el seu potencial i com es treballa amb aquesta plataforma per a pujar els continguts a la xarxa i poder vendre’ls”. Per a Lloret, “és fonamental el treball conjunt de l’Ajuntament amb les empreses privades perquè anem a aglutinar tota aqueixa plataforma en la nostra pàgina web, que estem renovant actualment, per a aprofundir en aqueixa col·laboració”.

Pin It on Pinterest