Select Page

La regidora de Turisme, Vigela Lloret, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació un nou fullet d’informació turística, impulsat pel seu Departament, després d’haver mantingut diverses reunions amb els responsables dels quiosquets de la platja de’l Olla d’Altea. Es tracta d’un pràctic i senzill diptic en el qual apareixen detallats tots els quiosquets d’aquesta “genuïna zona d’Altea”, tal com ha assenyalat Vigela Lloret, per a facilitar la seua ubicació i per a informar, així mateix, de les dues zones d’aparcament habilitades per a tots aquells que es vulguen acostar amb cotxe. 
Cap recordar que la Direcció general de Costes ha prohibit aparcar en el camí que voreja l’accés a les platges de’l Olla, i per això la Regidoria de Turisme explica en aquest fullet els dos pàrquings on es pot deixar el cotxe, i que es troben a tan sols dos minuts caminant de les platges. El primer d’ells és el de Vila Gadea, i el segon, ha estat cedit temporalment a l’Ajuntament, i es troba situat al costat de les instal·lacions de Renault (Carretera Nacional 332 sentit València a Alacant, a l’esquerra). 
En aquest sentit, Lloret ha remarcat que “aquesta iniciativa ha sorgit en col·laboració amb els quiosquets de la zona, per a realitzar una promoció conjunta, potenciant i posant en valor l’Olla d’Altea, i fent-la més accessible, més còmoda, més segura, i el que és més important, més tranquil·la, tant per als residents com per als turistes”. 
El fullet ja està disponible, tant en castellà com en valencià, en l’Oficina de Turisme d’Altea, edificis públics i en hotels i agències de viatges. Al mateix temps, Lloret ha volgut donar a conèixer una nova Guia Digital d’Hotels, en la qual es dóna una extensa, completa i detallada informació de tota l’oferta hotelera d’Altea, en format digital, perquè siga accessible a tots els potencials turistes. La Guia ja està disponible, a través del facebook de Visitaltea i en la web de l’Ajuntament: www.ayuntamientoaltea.es.

Pin It on Pinterest