Select Page

La Regidoria d’Educació posarà en funcionament, a partir del pròxim mes de juliol, una Escola de Repàs, dirigida a alumnes de 1º i 2º de l’ESO que hagin suspès almenys dues de les següents assignatures: valencià, castellà, matemàtiques, ciencies socials o ciencies naturals i que pertanyin a famílies d’escassos recursos econòmics. 
Dijous que ve , dia 21, a les 19:30h, tindrà lloc una reunió informativa en el Centre Social. Les matriculacions seran el dilluns 25 i dimarts 26 de juny en la FPA (Centre de Formació de Persones Adultes, al costat de l’IES Bellaguarda) en horari de 11:00h a 13:30h. Les classes seran del dia 2 de juliol fins al 31, a partir de les 10h en la FPA i la matrícula és de 20 euros. El requisit és tenir una renda de menys de 4866,40 euros, per cada membre de la unitat familiar. 
Documentació a presentar: -volant col·lectiu d’empadronament. -fotocòpia del llibre de família. -fotocòpia de les 6 últimes nòmines de tots els adults de la unitat familiar. -en cas de trobar-se aturats: certificat de prestacions i fotocòpia de targeta de la demanda -fotocopia de la targeta sanitària. -informe escolar de fi curs

Pin It on Pinterest