Select Page

Per tercer any consecutiu, Altea acollirà el Campus de Futbol ‘Gigantes’, organitzat per l’Acadèmia de Talents, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports, i que tindrà lloc en les instal·lacions esportives municipals, del 23 de juny al 1 de juliol. 
L’edil de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha presentat aquesta nova edició del Campus, “que fusiona l’aprenentatge de les tècniques de futbol amb valors d’ètica en l’esport i bon comportament”. Gómez ha agraït l’elecció d’Altea, un any més, com seu del Campus de Futbol, i que es realitza, gràcies a un conveni subscrit per l’Acadèmia de Talents i l’Ajuntament. Mitjançant aquest acord, el Campus pagarà per l’ús de les instal·lacions esportives, però amb un descompte del 50%, en canvi de la celebració de cursos per a esportistes alteans, que seran gratuïts. 
El Tercer Campus de Futbol ‘Gigantes’ està dirigit a xiquets i joves de 6 a 19 anys i es desenvoluparà durant nou dies, del 23 de juny al 1 de juliol, de 09:00h a 13:00h. La primera hora estarà dedicada a classes teòriques, després de les quals es desenvoluparan les classes tècniques amb entrenadors de futbol professionals, així com partits d’entrenament. L’objectiu d’aquestes conferències és “transmetre als joves els valors de l’esport i l’experiència d’esportistes que, des de la base, van arribar de bon tros esforç a l’elit”, segons ha explicat el director de l’Acadèmia de Talents, Juan Cortés. Cortés ha afegit que el Campus té com objectiu “treballar en una línia esportiva, on el primer siguin els valors de la persona com esportista” i ha remarcat que “no val guanyar a qualsevol preu, perquè han d’aprendre que es pot i s’ha de guanyar amb joc net”. 
La matrícula del Campus de Futbol té un preu de 195 euros, que inclou l’equipació, el desdejuni diari i la festa final amb lliurament d’un CD a cada participant. En el primer any del Campus a Altea van participar 32 nens, en el segon any 35, i aquest any, segons Corts, s’espera una xifra similar, ja que el límit de places és de 40 alumnes, 10 alumnes per cada monitor.

Pin It on Pinterest