Select Page

Un dels musicals de gran format i de gira per Espanya ‘Sonrisas y lágrimas’, basat en el popular film del mateix nom, oferirà quatre sessions en l’escenari de Palau Altea els dies 7 i 8 de juliol. Palau ha pogut programar aquest musical, gràcies a l’acord entre la productora “Vértigo Tour”, l’organitzadora d’espectacles, “Mascarat Producciones” i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea. 
La presentació del musical ha tingut lloc aquest matí en Palau Altea, on l’edil de Cultura, Marga Riera, ha recordat que l’empresa s’ha acollit a la fórmula de venda per taquilla. Riera ha recordat que “hem pogut portar un gran esdeveniment cultural al Palau en el mes de juliol, en plena temporada alta d’estiu, complint així amb un dels objectius que ens havíem marcat com és oferir grans esdeveniments culturals durant l’estiu que atrauran als turistes d’Altea, comarca i la província d’Alacant”. 
Seran quatre representacions en dos dies, 7 i 8 de juliol, que atrauran fins a Altea un gran nombre d’espectadors, ja que l’organització té prevista vendre al voltant de 3.000 entrades. Per a engegar el musical ‘Sonrisas y lágrimas’ ha fet falta que s’unissin cinc productores nacionals, especialitzades en musicals de gran format i en la seva distribució, i que han invertit al voltant de tres milions d’euros per al seu engegada. El musical es va estrenar per primera vegada a Tenerife, el 26 de desembre, i va seguir el seu gira des de Canàries a la península, recorrent els millors escenaris nacionals. Al juliol arriba a Altea, per a acabar la gira en un teatre de la Gran Via de Madrid, l’estrena de la qual està previst per al 27 de setembre. 
El representant de Produccions “Vértigo Tour”, Gonzalo Pérez, ha destacat les bones relacions amb Palau Altea, “que sempre ha format part de la nostra gira”, i ha remarcat les seves particularitats “perquè l’escenari del Palau és un dels més amplis de la gira, ja que permet veure en tota la seva magnitud un musical amb grans escenaris i més de 100 actors”. 
De la mateixa opinió és l’actor, Antonio MM, que interpreta fins a tres papers diferents en l’obra, i que és la tercera vegada que actua a Altea. També ha valorat les grans possibilitats que té l’escenari del Palau per a obres de gran format. Un altre dels aspectes clau del musical és la interpretació, on han estat seleccionats més de 100 actors, amb 26 artistes en escena i una orquestra de 10 músics, amb 70 persones entre equip tècnic, maquillatge i vestuari. En dues hores i mitjana de funció, amb 22 canvis d’escenaris. 

Pin It on Pinterest