Select Page

El regidor d’Esports, Sebastián Gómez, ha presentat aquest matí una nova edició dels Cursets d’Estiu, que es portarà a terme des del pròxim 2 de juliol fins al 31 d’agost, i que per al present curs inclou noves modalitats esportives, entre les quals destaquen tres varietats d’arts marcials, com el Hapkido, el Wing Kids Kun Fu i el Wing Brazilian Jiu Jitsu; i una nova activitat nàutica, el Pádel Surf, en col·laboració amb el Club Nàutic Campomanes. Segons ha explicat l’edil d’Esports, les inscripcions se centralitzaran en el Centre Cultural Juvenil, encara que també poden formular-se en l’Ajuntament o en l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella. El període de matriculació s’obrirà el pròxim 25 de juny i finalitzarà el 30 de juny (dissabte al matí en el Centre Cultural Juvenil). L’horari per a efectuar les inscripcions serà de 09:00h a 14:00h en l’Ajuntament i a Altea la Vella; i en el Centre Cultural Juvenil de 09:00h a 14:00h pels matins i les vesprades del dimarts i del dijous, en horari de 17:00h a 19:00h. Per a formular la inscripció, s’haurà de facilitar el DNI, número de compte i Banc, ja que aquest any els rebuts es van a domiciliar. La matrícula té un cost de 15 euros, i el preu de cada curs és de 8 euros. S’han establert una sèrie de descomptes, tant pel nombre de cursos en els quals s’inscriguin els joves, com pel nombre de germans matriculats. D’aquesta manera, el primer curs té un cost de 8 euros, el segon de 6 euros, el tercer de 4 euros, i a partir del quart curs, tindran un cost de 2 euros. I quant als descomptes per a famílies, el segon i tercer germà tenen un descompte total del 50%, mentre que a partir del quart germà, la inscripció serà completament gratuïta. La clausura dels cursos tindrà lloc el 31 d’agost a les 20:00 hores en el Palau dels Esports.

Pin It on Pinterest