Select Page

El regidor d’Infraestructures i Escena Urbana, Jaime Sellés, ha anunciat avui que Altea manté les seues dues banderes blaves per a les les platges de La Roda i Cap Blanch, i també la bandera blava del Club Nàutic d’Altea. Jaime Sellés ha recordat que dilluns passat va començar l’acondicionament de totes les platges d’Altea, de cara a la temporada estival, i ha mostrat la satisfacció de l’equip de govern “per haver aconseguit renovar aquestes dues banderes blaves”. Sellés ha insistit que “anem a seguir treballant intensament per a preparar les nostres platges, de la millor manera possible, tant per als turistes com per als nostres veïns”. De fet, ha assenyalat que ja s’han iniciat obres en la platja de La Roda para el manteniment de la zona de jocs i esports. Segons ha explicat, “es van a aportar 400 tones d’arena per a remodelar les pistes de joc perquè volem que es puguen realitzar activitats de voley platja, almenys a nivell local, complint les garanties i paràmetres que marca la Real Federació Espanyola de Voley”. Així mateix, l’edil d’Infraestructures i Escena Urbana ha posat l’accent que “des de l’equip degovern hem pogut establir taxes per a l’ús de les platges, en concepte d’hamaques, kayaks i quiosquets, i aquesta recaptació repercutirà en un millor servei en les platges”. En el cas de la Platja de Cap Blanch s’han instal·lat diverses passarel·les i escales d’accés a la platja. Millores que, tal com ha manifestat Sellés, “s’han aconseguit després de les gestions realitzades per l’Ajuntament amb el Ministeri de Medi ambient, a través de la Direcció Provincial de Costes, i aquesta mesura ha repercutit en una notable de la imatge i accessos de la platja”. Finalment, ha avançat que “anem a seguir treballant perquè les platges de L’Olla i Vila Gadea reunisquen els paràmetres exigits per a accedir en un futur al reconeixement de les banderes blaves”.

Pin It on Pinterest