Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el regidor de Serveis Socials i Sanitat, Gregorio Alvado, han mantingut aquest matí una reunió de treball amb la nova Junta Local de la Tercera Edat. Les eleccions per a la seua renovació van tenir lloc dimarts passat, 29 de maig i la nova Junta està encapçalada per la presidenta, Pepa Ahuir; vicepresidenta, Pilar Tejadillos; secretària, Ángela Pérez Grau; tresorera, Vicenta Tomás Catalá; i com vocals: Antonio Ballester Zaragozí, Clara Bataller Sáez, Jaime Noguera Such, Mercedes Luque Santiago i José María García Guzmán.

Durant la reunió, Miguel Ortiz ha felicitat a tots els membres de la nova Junta Local de la Tercera Edat, brindant-los el seu suport, i ha mostrat el seu convenciment que “amb interès, dedicació i col·laboració aconseguirem, gràcies al treball de tots, que els nostres majors tinguen una major qualitat de vida i benestar i unes millors condicions per a gaudir de tot el que els pot oferir Altea”. Ortiz ha insistit que s’ha d’estrènyer la col·laboració entre l’Ajuntament, des de la Regidoria de Serveis Socials, i la Junta Local de la Tercera Edat “per a coordinar el nostre esforç i el nostre treball, amb la fi última que puguen eixir avant totes les iniciatives possibles, de cara a beneficiar als nostres majors”.

Per la seua banda, Pepa Ahuir ha assenyalat que des de la nova Junta “anem a intentar, entre tots, dur aquesta responsabilitat de la millor manera possible perquè el que volem realment és treballar per la gent d’Altea”.Així mateix, Ahuir ha avançat que, entre els pròxims projectes dels nous directius de la Tercera Edat, es troba l’engegada d’un bingo, promocionar un cinema, i xarrades sobre la salut de les persones majors, entre unes altres.

En aquest sentit, Gregorio Alvado ha recordat que “des de l’equip de govern tenim molta il·lusió per compartir amb tots els membres de la Junta Local de la Tercera Edat aquesta nova etapa, i els anem a prestar tot el suport i ànim perquè puguen desenvolupar tots els seus projectes”. Alvado també ha remarcat que “els membres de la Junta ens han transmès la seua obstinació per innovar i per implicar al major nombre de persones majors en les activitats locals”.

Finalment, ha volgut agrair “la brillant labor de l’anterior Junta de la Tercera Edat, presidida per Marcelina Poblet”.

Pin It on Pinterest