Select Page

El regidor de l’Àrea Econòmica, Pedro Barber, ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a detallar els resultats del Pla de Pagament a Proveïdors de l’Ajuntament d’Altea. Pedro Barber ha assegurat que “des del dimecres al divendres de la setmana passada ja han cobrat 430 proveïdors de l’Ajuntament d’Altea, per un muntant total de 14. 768.000 euros, corresponents a 2.852 factures pendents dels anys 2009, 2010 i 2011”.

Cap recordar que el Ple de l’Ajuntament d’Altea va aprovar el passat mes d’abril el seu Pla de Sanejament, per a acollir-se al Reial decret del Govern per al Pagament a Proveïdors. Una iniciativa de l’Executiu central que, segons ha explicat Barber, “suposa la major operació financera a Espanya per a augmentar el creixement econòmic i lluitar contra l’atur”. De fet, ha reiterat que, “gràcies al Pla de Pagament a Proveïdors, es van a crear a Espanya prop de 100.000 llocs de treball, i en el cas d’Altea la mesura comporta crear o mantenir 100 llocs de treball”.

Així mateix, Barber ha remarcat que “el major percentatge de pagaments, al voltant d’un 99%, s’ha realitzat a menudes i mitjanes empreses i autònoms, tant a nivell nacional, com a nivell local”, i ha afegit que “saldar aquest deute amb els nostres proveïdors també ens va a permetre estabilitzar la situació econòmica de l’Ajuntament ,ja que ara anem a poder negociar preus i condicions”.

Finalment, l’edil de l’Àrea Econòmica ha posat l’accent que “hem recuperat la confiança dels proveïdors en l’Ajuntament, el que ens va a permetre el normal desenvolupament de l’activitat municipal”.

Pin It on Pinterest