Select Page

Entre els mesos d’abril a juny, s’ha celebrat en Palau Altea el cicle de concerts de jazz Nyasjazz. Totes les actuacions s’han desenvolupat en el Mirador de Palau Altea, que recentment s’ha habilitat per a la celebració d’esdeveniments d’aquest tipus. Sis actuacions que han presentat un recorregut musical dins de l’estil del jazz.

En paraules de l’edil de Cultura, Marga Riguera, “la combinació de poesia i música, Latinjazz, Bossa Nova, etc. ha delectat a més de 500 persones que han passat pel magnífic ambient que ofereix el Mirador, que a més de poder gaudir de les actuacions musicals ha contat amb el servei de la cafeteria del Palau”.

Riguera també ha volgut “felicitar i agrair a tots grups que han actuat en aquesta edició del Nyasjazz, per l’alt nivell que s’ha demostrat en els concerts i l’agradable ambient que han suscitat”. Per a finalitzar, la responsable de Cultura ha agraït “a tot el públic assistent la fidelitat demostrada al llarg del cicle”, i ha anunciat “ja s’està treballant en una nova edició de concerts de jazz per a la pròxima programació”.

Pin It on Pinterest