Select Page

Durant el mes de maig, el Conservatori Professional d’Altea ha organitzat un cicle de Concerts Escolars, desplaçant-se als diferents centres educatius alteanos, amb la finalitat de mostrar als més joves del nostre municipi les possibilitats que ofereix el Conservatori per a estudiar música.

La regidora de Cultura, Marga Riguera, ha explicat que “més de 300 xiquets que estudien en els col·legis de Primària han pogut gaudir d’aquesta iniciativa, en la qual s’han realitzat presentacions d’instruments, i també s’han portat a terme actuacions de joves alumnes del Conservatori, per a animar als més menuts a iniciar estudis musicals en el centre”.

Els concerts han tingut lloc en el Mirador de Palau Altea, i en ells van participar els alumnes del C.P. Blanquinal i Els Rotes; en el C. P. Garganes i en el Centre Cultural d’Altea la Vella.

Per tot això, l’edil de Cultura ha animat “a tots els joves alteanos a matricular-se en els diferents cursos que ofereix el Conservatori d’Altea, ja que l’oferta formativa d’aquest centre oficial és àmplia i garanteix una educació de qualitat”.

Pin It on Pinterest