Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a donar a conèixer una nova associació que ha sorgit a Altea, sota el nom ‘ACUDE’, i que va a desenvolupar el seu treball en l’àmbit cultural i esportiu dels joves d’Altea.

L’associació està presidida per Vicent Sanz i li acompanyen en la directiva Carol Orozco, com vocal, i Vanessa Ferrer, com tresorera, entre uns altres. ??Tal com ha explicat Vicent Sanz, ‘ACUDE’ naix amb l’objectiu d’escoltar “les propostes dels joves alteanos i els projectes que vulguen engegar”, així com per a “organitzar activitats i potenciar l’ús del Centre Cultural Juvenil d’Altea perquè es puguen desenvolupar iniciatives tots els mesos”.

????De fet, la primera activitat que van a desenvolupar serà el torneig ‘Fifa 2012 ACUDE’, que consistirà en partides de playStation3 amb pantalles gegants i que se celebrarà dissabte que ve 19 de maig, a partir de les 17:00 hores en el Centre Cultural Juvenil. La jornada, amb un màxim de 32 places, està dedicada a joves d’entre 12 i 30 anys. Les inscripcions, amb un preu de 5 euros, poden realitzar-se fins al 17 de juny en el telèfon: 96 584 13 34,
????Per a contactar amb l’associació, el seu perfil de facebook es troba a través de la següent adreça: www.fb.com/acudealtea. I en el Centre Cultural Juvenil ‘ACUDE’ atendrà en horari de dilluns de 20:00h a 21:00h, i dissabtes, de 12:00h a 13:00h.

Pin It on Pinterest