Select Page

 

S´ha acabat el que es donava. La 33º edició de la Copa de la Reina d’handbol ja és història. Un esdeveniment esportiu que quedarà en el record dels equips participants i els centenars d’aficionats presents, com un dels millor organitzats que es recorden. I és que Altea, mancant l’al·licient esportiu, s’ha bolcat en l’organització de la Copa amb tenacitat i l’esforç de cadascun dels components del Club Esportiu Villa Blanca. Durant aquests dies el nom d’Altea ha sonat en diversos mitjans nacionals, amb la retransmissió de les semifinals i la gran final per Teledeporte. En resum, que l’esforç bé ha valgut la pena, ja que a més s’han organitzat diverses activitats paral·leles coincidint amb la Copa de la Reina que han sigut també tot un èxit.


Quant al flamant campió de la Copa, el Itxaco Navarra, ha demostrat la seua supremacia en cadascun dels partits disputats. Tan sol semblava que el Bera Bera de Sant Sebastian podria plantar-li cara en la final, però ni açò. Les de Ambros Martín han aconseguit amb aquesta la seua tercera Copa consecutiva, i el dècim titul important de la seua història, tot ells amb el tècnic canari com a responsable de l’equip de Estella. Al final el marcador de 26-35 per a les navarreses van sentenciar una final que van gaudir més d’un miler d’afeccionats que van acudir a presenciar en directe el partit aquest matí al Palau dels Esports d’Altea.


Durant l’acte de lliurament de trofeus i medalles als equips, es va comptar amb la presència del president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Juan de Dios Román, el Director General d’Esports, Mateo Castellá, el president del C.E. Villa Blanca, Antonio Fuster, i l’alcalde d´Altea, Miguel Ortiz, que va fer lliurament de la Copa a la capitana del Itxaco, Andrea Barnó.

Pin It on Pinterest