Select Page

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de l’Ajuntament d’Altea (Regidoria de Foment de l’Ocupació) anuncien l’engegada d’un nou taller sobre les Tendències i Oportunitats en el Mercat i en el Consum que es realitzarà dimecres que ve dia 23 de novembre a les 12h en el Centre d’Informació Juvenil d’Altea (Ciutat Esportiva, Pda. Garganes Basseta s/n).
Aquest taller està dirigit a tots aquells aturats, emprenedors i empresaris que desitgen aprofitar les oportunitats de negoci que proporcionen les noves tendències en el mercat generades pels emergents models socials, culturals i econòmics. A més, els assistents podran participar en el Concurs “Tendències i oportunitats 2011”.
Aquesta activitat que s’enquadra en el Programa Emprendeplus i està organitzada per la Diputació d’Alacant i el CEEI Alcoi, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, és gratuïta i està oberta a tot el públic prèvia inscripció corresponent.
Les persones interessades poden informar-se i inscriure’s directament en www.ceei-alcoy.com o en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Altea, situada en el carrer Pont de Moncau nº 29 (Casa de l’Aigua), de dilluns a divendres en horari de 9h a 14

Pin It on Pinterest