Select Page

Divendres que ve 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona. Es va triar el 25 de novembre per a commemorar el violent assassinat de les germanes Mirabal (Pàtria, Minerva i Maria Teresa), tres activistes polítiques assassinades el 25 de novembre de 1960 en mans per la policia secreta del dictador Rafael Trujillo en la República Dominicana.

L’Ajuntament d’Altea es vol unir a la commemoració d’aquest dia, amb l’objectiu últim que se seguisca lluitant contra tot tipus de violència contra la dona fins a aconseguir la seua eradicació.

Per a açò, el Regidor de Serveis Socials i Sanitat, Gregorio Alvado Such ha organitzat una sèrie d’actes, perquè s’unisquen els ciutadans i les ciutadanes d’Altea; aquests actes s’iniciaran amb una concentració en la plaça de l’Ajuntament a les 12.00h. on es procedirà a la lectura d’un manifest, així mateix es guardarà cinc minuts de silenci i es realitzarà un petit homenatge i recordatori a les dones assassinades durant el 2011 per aquest tipus de violència masclista. Posteriorment, s’ha organitzat una xarra-col·loqui en el Centre social a càrrec de personal especialitzat en la matèria.

Finalment, recordar que el telèfon d’atenció a dones maltractades és el 016.

Pin It on Pinterest