Select Page

La regidora afirma que s’està ja pensant en noves idees per a una segona convocatòria

La primera edició de la Ruta de les Tapes està realitzant-se amb gran èxit segons ha afirmat la regidora de Comerç, Yolanda Gallardo. Segons paraules de la mateixa, “els restauradores participants estan molt contents de com està anant aquesta iniciativa ja que arribat el dissabte ja havien molts d’ells esgotat totes les previsions per al cap de setmana”. L’entitat que organitza en col·laboració amb la regidoria és l’Associació Castella-la Manxa a Altea que tan sols duu un any constituïda en el municipi “amb la qual ja estem pensant noves idees per a una segona edició” constata Gallardo.

Aquest projecte finalitza el pròxim dia 25 de novembre “i estem preparant un acte final per al 26 amb una picaeta, sorteig de regals i es nomenaran les dues tapes preferides dels participants” explica la regidora indicant que es donarà a conèixer el lloc exacte on es portarà a terme aquest acte en els pròxims dies.

La Ruta de les Tapes té tres zones de tapeo, al voltant de la Plaça de la Pau per l’Avinguda o Calle Jaime I; pel passeig Marítim i Calle Sant Pere i pel nucli antic. Les tapes tenen un preu únic a dos euros “i són de molt bona qualitat a més de que són abundants” esmenta la regidora. Els restauradores estan a més comprovant que als seus bars o restaurants arriben nous clients “i els quals són habituals coneixen una nova forma de passar una bona estona en el seu bar de cada dia”, remarca Gallardo.

Pin It on Pinterest