Select Page

El Centre Social d’Altea acollirà el pròxim dia 12 de Novembre un concert emmarcat en les activitats de presentació del projecte soci-cultural del cantautor alteano Alejandro Zaragozí

El jove músic i cantautor alteano, Alejandro Zaragozí, va presentar acompanyat per l’edil de Cultura, Jesús Ballester, el projecte sense ànim de lucre “Gira Nòmada” que, impulsat i dirigit pel propi Zaragozí viatjarà a partir del mes de Desembre per 9 països llatinoamericans, on desenvoluparà nombroses activitats soci-culturals i educatives relacionades amb la infància, especialment amb els xiquets més desfavorits de les ciutats de America Llatina.

Abans d’iniciar el seu periple per Llatinoamèrica, Alejandro Zaragozí i altres músics que formen part del projecte han elaborat un programa d’activitats amb l’objecte de difondre els seus objectius i recaptar fons amb diversos concerts a Alacant, Madrid i Altea. La presentació oficial de Gira “Nòmada” tindrà lloc el pròxim 10 de Novembre en l’Auditori del Club Informació a Alacant. El dia dissabte dia 12, Alejandro Zaragozi oferirà un Concert-Presentació de Gira “Nòmada” a Altea, en el saló d’actes del Centre Social.

Aquesta iniciativa naix en l’any 2009 de la mà del jove cantautor que, al costat d’altres músics llatinoamericans, desenvolupen el projecte en la ciutat de Cuzco, capital de Perú, on van treballar durant set mesos amb xiquets de les zones més pobres i desfavorides de la ciutat. Fruit d’aqueixa experiència, explicava Zaragozí, naix el nou projecte “Gira Nòmada” que tornarà de nou a Perú, on va nàixer, però que s’estendrà a altres països, començant a Guatemala i seguint el recorregut per Mèxic, Cuba, Nicaragua, Veneçuela, Colòmbia, Equador, Bolívia i Perú.

La música i la narrativa seran els fils conductors de Gira Nòmada, tal com explicava Zaragozí, “vam cercar a través de la música un intercanvi cultural amb artistes locals i una col·laboració amb institucions socials i ONGS de la zona”. L’artista alteano va ressaltar que “volem aportar el nostre òbol en projectes que treballen per i per a les persones més desfavorides, convençuts que la música i l’art són importants per al desenvolupament integral de les persones”.

“Gira Nòmada” contarà amb el respatler de l’Ajuntament d’Altea que a través de l’edil de Cultura, Jesús Ballester, va mostrar la seua “admiració” per la labor que realitza el cantautor alteano treballant per als més desfavorits amb un projecte solidari i educatiu “que va més enllà de la música”.

Pin It on Pinterest