Select Page

 Miguel Ortiz inaugura el “Dia de la persona emprenedora” i explica als empresaris locals el Pla de Sanejament Municipal.

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, acompanyat per la Regidora de Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, han signat aquesta mateixa demà un conveni de col·laboració amb el Centre Europeu per a les Empreses i Innovació, el CEEI d’Alcoi, representat pel seu Director, Roberto Payá. L’acte, emmarcat dins de les activitats celebrades pel “dia de la Persona emprenedora” i al que han acudit més de 100 empresaris de la localitat, ha tingut lloc en la seu social de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea(AEPA).

El conveni signat servirà perquè el centre empresarial organitze activitats amb les empreses locals fomentant aspectes com la innovació i la creació d’ocupació. L’Alcalde d’Altea va ressaltar que aquest conveni és “un exemple més de la col·laboració entre administracions públiques i empreses privades” ja que com va remarcar “ambdues compartim objectius, com plantar cara a la crisi i crear ocupacions” i va recalcar que Ajuntament i Empreses “ens vam necessitar mútuament”. Miguel Ortiz va explicar als empresaris que participen en les Primeres “Jornades de Creació d’Ocupació i Empreses” el Pla de Sanejament i Reactivació de l’Economia Local que ha engegat l’Ajuntament d’Altea per a sanear els seus comptes públics.

Ortiz, va voler posar l’accent que per a poder ajudar a les empreses, el primer que ha de fer l’Ajuntament és sanear els seus comptes, amb aqueix objectiu s’ha plantejat el Pla de Sanejament per a l’Ajuntament, que començarà per un Pla d’Ajustament Econòmic “molt dur” i que preveu entrar en la seua última fase en l’any 2013, on l’Ajuntament serà un eix fonamental de l’engegada d’un Pla de Dinamització de l’Economia Local, protegint a les empreses però creant un marc favorable a les iniciatives empresarials en els sectors on Altea és avantguarda, com turisme, comerç, art o cultura, “fent Altea més atractiva per al visitant però també per als residents”. Referent a això, el primer edil de la localitat va avançar que les prioritats de l’Ajuntament en els pròxims anys seran “solucionar el problema de tràfic i aparcaments, millorar la neteja i remodelar el mobiliari urbà fent-lo més còmode i útil”. Per a tot això, Ortiz va demanar la col·laboració dels empresaris ja que “hem de fer-lo junts, Ajuntament i empreses, tots hem d’involucrar-nos”.

L’edil de Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret, va destacar que el conveni subscrit amb CEEI d’Alcoi, l’activitat del qual es desenvolupa en la província d’Alacant, suposarà un important suport per a les empreses i comerços d’Altea, ja que s’organitzaran diferents jornades, cursos i seminaris, així com un servei de consultoria, on s’oferirà un assessorament directe en matèries d’innovació i creació d’ocupació.

Pin It on Pinterest