Select Page

Des del 02 al 13 de Novembre tindrà lloc la Campanya de Vacunació Antirrábica 2011, organitzada per la regidoria de l’Àrea SocioSanitaria de l’Ajuntament d’Altea en col·laboració amb la totalitat de les clíniques veterinàries del municipi, a més de les associacions ASOKA el Gran i A.D.A.A. Així ho ha donat a conèixer el regidor de l’àrea, Gregorio Alvado. L’edil ha informat que per un preu reduït de 16 €, la campanya inclou, en qualsevol veterinària del municipi, la vacuna antirrábica, la desparasitación de l’animal i una revisió general del mateix. Alvado ha recordat l’obligatorietat de vacunar als gossos contra la ràbia, quan compleixen 3 mesos d’edat, quan compleixen 1 any, i mínim cada 2 anys. “No fer-lo constitueix una falta greu administrativa” ha assenyalat Alvado. El regidor ha aclarit que no es pot accedir a aquest preu reduït si l’animal no està prèviament identificat amb microxip i cartilla sanitària, a més, “no està inclòs en el preu de la campanya, el microxip i el passaport, sinó que l’animal deu tenir aquests requisits abans. Ara bé, es pot fer tot alhora, es pot aprofitar la visita al veterinari per a identificar a l’animal i vacunar-lo”. Des de l’Àrea Sociosanitaria, Gregorio Alvado ha animat a tots els amos de gossos a aprofitar aquestes 2 setmanes de campanya i complir amb l’obligació de vacunar al seu animal contra la ràbia. L’horari de la campanya ho estableixen les pròpies clíniques veterinàries. Les clíniques veterinàries que participen en la campanya són totes les del municipi: 1 . Clínica Veterinària Algar Camí del Algar nº26 965845890 2 . Clínica Veterinària El PortC/ La Mar, nº159 966880612 3 . Clínica Veterinària Altea Ptda L’Olla, nº29 965840232 4 . Hospital Veterinari Althaia Costera els Nassos, nº40, local 5 966880157 5 . Clínica Veterinària La Pau Plaza la Pau, nº3, local B 966882719 6 . Centre Veterinari Altea la Vella Cura Llinares, nº16 965846312. Col·laboració: Excm. Ayto d’Altea, ASOKA, A.D.A.A

Pin It on Pinterest