Select Page

L’obertura pública de les pliques econòmiques del projecte, prevista per al dia 27 d’Octubre, es retarda a una data sense concretar.

El projecte de Remodelació de la Façana Litoral d’Altea ha patit un nou revés davant la comunicació del Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí de l’ajornament de l’obertura de les proposicions econòmiques del procediment de contractació.

El Ministeri publicava el passat dia 18 d’Octubre en la Plataforma de Contractació de l’Estat l’ajornament de l’obertura de les ofertes econòmiques de les empreses presentades al procés de concessió de l’obra, extrem que també va comunicar a aquestes empreses, sense fixar una nova data per a la seua obertura.

El projecte inicial per a la remodelació del Front Litoral a Altea, una vegada pressupostat i llest per a la seua execució, va ser paralitzat en l’any de 2004 després d’assumir el govern de la nació el Partit Socialista. Des de llavors i durant els últims anys, aquesta obra ha estat objecte de nombrosos retards i s’han presentat per part del Ministeri distints terminis que s’han anat incomplint reiteradament.

Ara, després de la inclusió en els Pressupostos Generals de l’Estat de l’any 2011 d’una partida pressupostària de 2.900.000€ destinada al projecte i transcorregut quasi per complet l’any, es tornen a retardar els terminis d’una obra fonamental per al futur d’Altea, posant en perill una vegada més que el projecte siga faça realitat per la falta de voluntat del govern socialista.

Des de l’equip de govern en l’Ajuntament d’Altea s’està en permanent contacte amb el Ministeri, amb la intenció de conèixer els motius d’aquest nou retard, així com instant al mateix a agilitar la tramitació amb l’objectiu que finalitze abans d’acabar l’any i de no deixar perdre així els diners consignats dins del Pressupost d’enguany 2011.

Davant aquesta situació, Miguel Ortiz, Alcalde d’Altea, ha sol·licitat una reunió en el mínim termini de temps possible amb la Ministra de Medi ambient, Rosa Aguilar, i ha anunciat que es convocarà, amb caràcter d’urgència, la Comissió de Seguiment del Front Litoral per a dimecres que ve dia 2 de Novembre.

Pin It on Pinterest