Select Page

Sara Gregori anuncia facilitats en l’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

La regidoria de Tràfic i Seguretat Ciutadana ha avançat quins són les mesures que es van a portar a terme per a la celebració del Dia de Tots els Sants el 1 de novembre. Sara Gregori ha indicat treballs que ja estan actualment realitzant-se en el camp sant alteano coordinades amb la regidoria d’Escena Urbana “amb l’objectiu de garantir un servei de qualitat a les persones que visiten durant aquests dies els recintes sants” així com ha remarcat “aquest anys volem que el cementiri conte amb els equipaments i serveis necessaris que faciliten l’accessibilitat a persones que tenen problemes de mobilitat”.

El servei de Policia Local serà el competent a regular el tràfic en els voltants d’ambdós cementiris així com l’establiment d’un reforç de vigilància nocturna “per a evitar vandalismes i especialment amb la nit de Halloween” indica Gregori. Aquestes mesures són les quals permetran que les persones amb discapacitat física “que es traslladen en vehicles particulars o taxis, puguen arribar sense dificultat fins a la mateixa porta principal d’entrada a ambdós recintes”.

El dispositiu policial s’ha previst per 5 torns d’efectius: dos agents per al cementiri d’Altea; 1 per al d’Altea la Vella; 2 agents de reforç per a ambdós cementiris. Així mateix, s’incrementarà el control de la venda ambulant de flors.

Respecte als estacionaments, s’habilitaran diversos espais com l’esplanada frontal al cementiri; la urbanització Sant Xoxim i l’estacionament de Palau i Facultat de Belles Arts. En Altea la Vella, l’esplanada frontal al cementiri municipal i el carrer de la urbanització contigua Sierra Altea.

Gregori ha explicat a més la reordenació del tràfic per a aqueix dia de manera que l’accés al cementiri es podrà utilitzar únicament accedint per l’encreuament de les Rotes per carrer Alcoi a Camí de les Boqueres en doble sentit per a permetre l’accés i eixida de vehicles de la zona. Des del crude del Camí dels Boqueres el tràfic serà d’un únic sentit cap a Cementiri i els vehicles que circulen des de Partida Els Arcs cap a Cementiri seran desviats segons el sentit de la seua marxa per calle Genaro La Huerta per a arribar a La Costera dels Nassos.

Els horaris per a aquesta setmana de la Festivitat de Tots Els Sants és de 8 a 19 h a Altea i de 9 a 18h a Altea la Vella. Es recomana assistir a peu al Cementiri Municipal, utilitzar els estacionaments habilitats, acudir a hores primerenques i atendre les indicacions dels Agents de Tràfic.

Pin It on Pinterest