Select Page

Miguel Ortiz assenyala la necessària realització d’esdeveniments d’aquest tipus per a compartir experiències.

El municipi d’Altea ha estat escollit per segon any seu de l’Assemblea Provincial de Caps de Policia Local en el seu 53ª edició.

L’Hotel Vila Gadea acollia aquest matí l’arribada dels 69 Caps de Policia Local de tota la província en un acte que ha estat inaugurat per l’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, el president de l’Associació de Policies Locals, Manuel Calvache, la regidora de Tràfic i Seguretat Ciutadana, Sara Gregori, el Cap de la Policia Local d’Altea, Herminio Navarro, entre uns altres.

L’alcalde ha volgut destacar la necessitat d’engegar trobades com aquest “ja que serveixen per a compartir experiències i coneixements entre els representants de la Policia Local que tenen tots ells una mateixa problemàtica”. Així mateix, ha assenyalat la importància d’aquestes reunions ja que “permeten incentivar la labor que es desenvolupa lliurant diferents premis i destaco el qual per primera vegada es tria al millor Cap de Policia Local de la província de tot 2011 entenent que és just que es valori el treball bé fet i més en el cas d’aquells que vetllen pel benestar de tota la ciutadania”. En aquest sentit, Calvache afirmava ser una de les assemblees més importants pel fet que es tria al millor Cap de Policia Local “dintre d’una Associació que acull el 92% dels caps de la província d’Alacant”. En l’ordre del dia d’aquesta Assemblea es lliuren igualment dos premis d’investigació sobre seguretat ciutadana i altre relatiu a les funcions de la Policia Local per valor de 3.000 euros cadascun.

Des de l’Ajuntament, Sara Gregori ha ofert una vegada més les infraestructures d’Altea per a pròximes assemblees així com el Cap de Policia Local alteano, Herminio Navarro, ha recordat el suport d’empreses alteanas a aquest esdeveniment.

Pin It on Pinterest