Select Page
L’actuació serà aquest dissabte 22 d’octubre a les 20.30 h. Amb obres de Mozart, Weiner i Dvorak. 
El jove grup de músics nacionals “Quartet d’Art Clàssic” és l’encarregat d’iniciar la programació prevista per l’Associació Amics de la Música per a aquesta tardor en Palau Altea.
Aquest dissabte 22 d’octubre a les 20.30h està programat aquest concert d’una formació que es va crear en 2008 i que és considerat un dels quartets joves més excel·lents del territori nacional. És un conjunt format per quatre membres de l’Orquestra Sinfònica de la Radiotelevisió Espanyola que a més disposa d’un ampli repertori que abasta des del preclásico fins al contemporani.
 Les seves recents activitats inclouen actuacions en el Teatre Monumental de Madrid. 
El programa inclou l’obra per a quartet nº17 en B Major K458 (La Caccia) de Mozart; el Divertimento nº1 op. 20 per a quartet de corda (Danses Hongareses) de Llegeixo Weiner i de Antonin Dvorak el Quartet nº12 en Fa Major op. 96 (Americà). 
La venda de les entrades està disponible tots els dijous de 11 a 13h en el despatx d’Amics de la Música en Palau Altea i en les taquilles del mateix auditori dues hores abans del concert. 

Pin It on Pinterest