Select Page

Benestar Social i Joventut han col·laborat en el desenvolupament d’aquest projecte per a joves.


El Centre Social acollirà aquest divendres l’estrena del curtmetratge “Muñeca de Trapo” resultat del desenvolupament del projecte “Un estiu de cinema” on han col·laborat les dues regidories de Benestar Social i Joventut. A les 20h s’iniciarà la projecció d’aquest curtmetratge on han participat 27 joves d’entre 12 i 17 anys. Tant Gregorio Alvado com Sebastián Gómez, han destacat l’efecte positiu que té el rodatge d’aquest curtmetratge en els joves “on tots ells han estat els quals han produït, dirigit, escrit guió, etc. al llarg de tot el període d’estiu del 18 de juliol al 15 de setembre”, comenta Alvado. A més del visionado del curtmetratge actuarà un grup de rock de joves alteanos cridat Mòdul Aguila.


La temàtica en aquesta edició se centra en l’assetjament escolar o bullying “i pretenem que aquest curt tingui difusió en tot el municipi a més d’en tota la Marina Baixa i la Marina Alta perquè pugui ser visionado com material pedagògic en instituts així com material preventiu en concentracions massives, concerts i esdeveniments esportius” remarca el regidor.


En aquests moments, s’està ja preparant l’informe per a sol·licitar una vegada més la subvenció que permet la realització d’aquest projecte a Altea tenint en compte que les ajudes es reben des del Fons Econòmic del SERVEF, el Fons Social Europeu, la Diputació d’Alacant i la Direcció general de Drogodependència de la Consellería de Sanitat.

Pin It on Pinterest