Select Page

El popular periodista Pedro Piqueras, va acompanyar aquest dissabte a Unni Furseth en la presentació del seu llibre de receptes “La dolça cuina noruega”.


Piqueras és conegut a Altea pels seus períodes d’estada en el municipi i és a més amic de l’escriptora. El dissabte a les 19 h es va portar a terme la presentació d’aquesta publicació en la cafeteria del Centre Social amb la presència de la regidora d’Agermanaments, Marga Rigués i la presidenta de l’Associació Emaús, Montserrat Fitter.


L’acte de presentació d’aquest original llibre de receptes va contar a més amb una degustació dels dolços més populars noruecs i una demostració en l’elaboració dels mateixos.


Furseth va agrair la presència de la població alteana en l’acte i va destacar la finalitat de la venda de les publicacions que aniran destinades a l’Associació Emaús i als seus projectes de suport a nens i joves.


 

Pin It on Pinterest