Select Page

La Direcció Provincial de Costes durà a terme la creació d’una senda que prolonga la ja existent des de la desembocadura del riu Algar fins a la platja. Este tram que competix a Costes finalitza la senda prèvia realitzada per la Confederació Hidrogràfica en el tram interior del riu en el seu marge dret.


Així ho ha anunciat el regidor d’Escena Urbana, Jaime Sellés, després de la visita del Cap de Costes, María Auxiliadora Jordá, “les obres bàsicament consistixen en el desbrossament de tot el canyar del marge dret del riu i es realitzarà la senda des del pont aproximadament fins a finalitzar en les pedres de la platja fent-la més accessible i més còmoda eixa part de la costa”. Este projecte serà ampliat amb les obres que formen part del projecte de Regeneració del Front Litoral “amb la il·lusió que ens aporta este important projecte amb la seua licitació i la seua posada en marxa”.
Igualment, la Direcció Provincial de Costes eliminarà a més les roïnes en el passeig de Villa Gadea “davant del dubte del seu tractament amb querosota i el que  puga provocar o no càncer, es va a optar per substituir-les” explica Sellés. “Es realitzarà una nova zona de passeig per a vianants amb el mateix estil que l’actual a càrrec de Costes” ha indicat el regidor.

Pin It on Pinterest