Select Page
El regidor d’Infraestructura i Escena Urbana, Jaime Sellés, ha avançat l’inici d’obres per a millorar l’accessibilitat interna del cementiri entre la seva part més antiga i la nova. Les obres pretenen sobretot eliminar la sortida a l’exterior per a accedir a la part nova del cementiri i poder entrar des de l’interior del propi cementiri. El que es va a fer, comenta Sellés, “és tombar alguns nínxols amb el que sobretot vull donar les gràcies als familiars per la disponibilitat de tots ells a l’hora de traslladar les tombes per a poder realitzar aquestes obres” remarca Sellés. El que s’assoleix principalment amb aquestes millores és una més fàcil comunicació interna entre la part nova i la vella del cementiri municipal. “A més anem a reequilibrar les rampes perquè no hagi tantes pendents i l’accés entre les diferents zones sigui el més còmode possible” puntualitza el responsable d’Infraestructures. Aquestes millores conten amb un pressupost de 9.000 euros i van a estar finalitzades abans de l’arribada de l’u de novembre, Dia de Tots els Sants, constata el regidor “quan totes les famílies acudeixen al cementiri a visitar als seus familiars difunts”.

Pin It on Pinterest