Select Page
El Centre Social acull demà dissabte la presentació del llibre “La dolça cuina noruega” escrit per Unni Furseth Warpe a les 19 h.
En la presentació del mateix, la regidora d’Agermanament, Marga Rigués, explicava sobre l’autora “una persona molt lligada al nostre municipi i molt amant de la cultura espanyola de fet el llibre està escrit en castellà de manera que podrem amb això conèixer una part important de la cultura noruega que és la seva gastronomia”. Així mateix, Rigués ha expressat el seu agraïment a la decisió de l’autora del llibre de destinar els fons de venda a l’associació Emaús igual que ho ha fet la presidenta de l’Associació, Montserrat Fitter indicant “Unni Furseth està sempre pensant en com fer per a ajudar als nens de Emaús i és com una olla de pressió d’idees per a aquesta fi li agraïm tot el seu suport”. 
L’acte de matí consta de la presentació i explicació del contingut de la publicació per part de Furseth i d’una degustació posterior. “La dolça cuina noruega” conté 72 receptes representatives de les elaboracions de rebosteria noruega “principalment de la meva àvia, de la meva mare i de la meva germana” comenta Furseth “a més no és el típic llibre de receptes que pot resultar un poc avorrit, intercalo records i anècdotes de quan jo mateixa cuino les receptes”. 

Pin It on Pinterest