Select Page

 D’esta manera, ja este cap de setmana arriba a Palau Altea el musical sobre Elvis Presley “El rei del rock” programat este diumenge  a les 18 h i a més “comptem amb l’arribada d’una de les companyies de dansa més senyeres del panorama artístic els treballs de les quals han contribuït de forma notable a la creació de la cultura de la dansa a Espanya” comenta Ballesters al referir-se a Gelabert/Azzopardi que ha sigut una companyia molt premiada i que arriba el 31 d’octubre amb la coreografia dedicada al torero Juan Belmonte.
Dins de la música, trobem l’actuació de Francisco el 5 de novembre i del grup Owix el 29 de desembre. Per a teatre familiar s’ha contractat “Els Batautos” (un musical per al 29 d’octubre); “El Baül dels Tresors” de Gomets amb cançons tradicionals (6 de novembre) i la companyia de dansa familiar Aracaladanza el 8 de desembre. En teatre es podrà veure El Cape amb els actors de l’Alqueria Blanca (17 de desembre) i Rafael Alvarez “El Bruixot” (14 de gener).
Tant Alicia Garijo com el regidor no han volgut deixar de costat la programació de música clàssica que oferix l’Associació Amics de la Música “amb tres concerts i el d’Any Nou per al 2 de gener” indica Ballesters recordant que les seues entrades no es venen a través de Servicam “sinó que ho faran ells mateixos des de Palau Altea on cal cridar per a informar-se”.
Les exposicions s’inicien amb la d’Antonio Tomás que exposa per primera vegada a Altea; li seguix una de fotografies de Diego Coello dedicada al món de les bandes de música; Eberhard Schlotter complix 90 anys i mostrarà la seua obra més representativa i a més s’exposarà el tradicional calendari d’Ira i Benno Treiber.
Més informació en www.palaualtea.com

Pin It on Pinterest