Select Page

El President del Club Handbol Vila Blanca, Toni Fuster, i el regidor de l’Àrea de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, destacaven les bones relacions amb la Federació de Handbol que ha triat en diverses ocasions, inclosa la Copa Generalitat, el pavelló d’Altea per a les seues concentracions. A la concentració de la selecció valenciana d’infantil femení estan convocades 34 jugadores de les tres províncies, que començaran les sessions d’entrenament a les 10,30 hores del matí i posteriorment disputaran un  partit amistós les  jugadores de la Federació Alacantina, contra les Federacions de València-Castelló. En la selecció valenciana estan convocades tres jugadores alteanas: Teresa Mulet, Chiara Pesaresi i Mar Ripoll, la qual cosa ve a demostrar, segons Fuster “el bon treball que des del club s’està fent amb les bases”. El Club Esportiu Vila Blanca ha augmentat enguany el nombre d’equips femenins, tenint representació en totes les categories, des d’alevins fins a sèniors.

Pin It on Pinterest