Select Page

Ballester ha assenyalat la importància que té este acte “on s’unix la música tradicional amb un ambient agradable i distés en el sopar” constatant “estem davant d’un projecte únic que no coneix semblants en altres pobles veïns de la comarca”.   L’acte està organitzat per la regidoria de Cultura i el grup altea de música tradicional, Pas de Quatre. En les anteriors edicions,  es van aconseguir les 300 persones en l’habitual emplaçament, el carrer Filharmònic. Soler ha recordat que els músics actuen de forma desinteressada “com una manera de reivindicar la música tradicional valenciana”. Els grups que actuaran són: Gorgera de Xirimiters, Cosemiguel i APA, Rondalla Daniya, Arrop i Talladetes, Aurora de Polop, El Sota del Barrejat i Pas de Quatre.
Les entrades es poden adquirir en la Casa de Cultura d’Altea però també en altres establiments alteans com a Safiro Tours, Takatac, l’Estanc de Lluis i Paqui la Rellotgera.

Pin It on Pinterest