Select Page

Dimarts que ve 11 d’octubre s’inicien les classes que es duran a terme en l’Institut Bellaguarda, de les 15.30 a 17.30 h per als estudiants de Secundària i de 17.30 a 19.30 h per als de Primària. Dorina Apòstol és la professora encarregada d’impartir els coneixements que s’inclouen en este programa formatiu i insta no sols als jóvens i xiquets romanesos a inscriure’s, sinó també a tots aquells que estiguen interessats. La professora manifesta que l’objectiu d’este curs és davant de tot recolzar els llaços afectius dels xiquets romanesos amb el seu país d’origen que és Romania “de manera que els xicotets i jóvens poden conéixer ambdós cultures, l’espanyola i la romanesa” ressalta Apòstol.
Les inscripcions es poden realitzar directament el dimarts abans de les 15.30 h en l’Institut Bellaguarda o cridant al 600096220.

Pin It on Pinterest