Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Vigela Lloret, ha fet balanç de l’activitat ressaltant l’afluència d’interessats “amb una arribada massiva durant les hores 12 a 18 principalment, gent de la comarca, de tota la Comunitat Valenciana i de la resta del país”. Així mateix, els restaurants i hotels d’Altea han vist incrementat els seus clients estos dies “en els que inclús s’ha hagut d’esperar per a poder menjar especialment en el nucli antic”, puntualitza Lloret.
A les deu del dissabte s’inaugurava la Fira amb la presència de la regidora de Participació Ciutadana, Vigela Lloret, la presidenta de l’Associació Bilolama, Bippan Norberg (entitat organitzadora amb el suport de l’Ajuntament), la regidora de Comerç, Violant Gallardo i nombrosos membres de la corporació municipal tant del Partit Popular com del PSOE. Lloret va destacar en el seu discurs la importància d’este esdeveniment i del seu contingut “centrat a potenciar i donar a conéixer les energies renovables, el reciclatge, l’ecologia en general i la defensa del medi ambient així com nous mètodes de curació per a les persones”
Aquells que fins als jardins de Palau Altea, lloc triat per a la celebració de la Fira, s’han acostat estos dies, han pogut participar en nombrosos tallers com el de “Iniciació a l’Espart”; “Arteterapia i Coaching”; “Elaboració de Pa”; “Plàstica, construccions i reciclatge”; “Malabars i equilibris”, etc. S’han realitzat nombroses conferències i xarrades en l’aulari de la Facultat de Belles Arts com “”Disseny per a la sostenibilitat”; “Economia alternativa, monedes socials”; “Gestió de Residus”; “KM0, un nou concepte en la restauració” on van assistir nombrosos restauradors alteanos a més de múltiples exposicions relatives a antics oficis com la cantereria o els telers del segle X. 

Pin It on Pinterest