Select Page

Gallardo va remarcar que “la major part de les consultes se centren en la informació local encara que hi ha molt d’interés pels servicis, oci, transport, gastronomia o activitats culturals i esportives que Altea oferix als seus visitants” i ha destacat que “el Castell de L´Olla, el cicle de concerts Música a Boqueta Nit,  la Mostra d´Artesania, Els Balconades o la Fira del Xicotet Format s’han convertit ja en referents dels estius d’Altea”.


L’ocupació mitjana dels establiments hostalers durant l’estiu ha sigut d’un 87% si bé alguns han arribat a una ocupació del  100% en caps de setmana concrets. L’edil de turisme ha volgut fer insistència en què “els empresaris ens han fet arribar la seua opinió i han coincidit que ha sigut un gran estiu turísticament parlant”.


Des de l’Oficina de Turisme s’ha realitzat una sèrie d’enquestes amb un resultat que mostra l’alt grau de satisfacció dels turistes que han triat el nostre municipi com el seu destí turístic. La regidora ha volgut posar de manifest que “estes dades ens confirmen que Altea continua sent un referent turístic i que qui ve repetix. Afortunadament el nombre de turistes que hem rebut ha augmentat i des de l’Ajuntament continuarem treballant per a millorar la nostra oferta turística i promocionar el nostre poble” i ha aprofitat l’ocasió per a “felicitar i agrair als empresaris implicats en el sector turístic el seu esforç i animar-los que continuen apostant per Altea”.

Pin It on Pinterest