Select Page

Com ve sent habitual en el mes de setembre des de fa onze temporades, torna els diumenges a la nit a les pantalles de Canal 9 “L `Alquería Blanca”, una sèrie amb arrels valencianes que arreplega les vivències d’un xicotet poble de valència que representa a  centenars de xicotets pobles de la Comunitat, amb la seua llengua i les seues tradicions, i que continua sent la sèrie valenciana amb més èxit de públic i la que més temps porta en pantalla. Per a acostar-se al seu públic els actors, molt coneguts pels valencians, han anat recorrent diferents punts de la Comunitat Valenciana, i allí on han estat han sigut rebuts per multituds. Enguany visitaran Altea, i tant en la Vila Blanca com en els pobles de la comarca la visita ha suscitat un gran interés.


Les regidories de Cultura i Servicis Socials han col·laborat amb Canal 9 en l’organització de l’esdeveniment, que ha comptat amb la participació de les Associacions d’Ames de Casa i del Centre Social de la Tercera Edat. Segons informava l’edil de Servicis Socials  Gregorio Alvado, i el de Cultura, Jesús Ballester, la presentació de la sèrie serà “una gran festa en què estan invitats tots els veïns”.


L’acte que ha sigut organitzat per a dijous que ve dia 15 en Palau Altea comptarà amb la presència de la Gorgera de Xirimitas i Tabalets de la SFA, a més en el mateix tindrà lloc un Concurs de Rebosteria amb dolços típics valencians elaborats per les Ames de Casa d’Altea que començarà a les 19,30 hores. Una hora més tard, a les 20:30h, es realitzarà la projecció del capítol 159 de la sèrie en presència dels actors, que després de la projecció departiran i passaran un estona amb el públic.


L’entrada al Palau és gratuïta però és obligatori prèviament retirar la invitació en els punts de repartiment, entre ells l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Altea la Vella, en el Palau i Casa de Cultura

Pin It on Pinterest