Select Page

De baix per a dalt van estar omplint la pista els diferents equips del club. En primer lloc els alevins, a continuació tres equips infantils, dos en categoria masculina i un en femení, un cadet masculí i un altre femení, el juvenil masculí, després l’equip sènior masculí de 1a Autonòmica dirigit per Miguel Lledó, seguit pel sènior femení preparat per Domingo Borja, i per a tancar el sènior masculí que disputara la competició de 2a Nacional entrenat per Emilio García.
L’acte continu amb les paraules del president Antonio Fuster i el tancament van ser les paraules del Regidor d’Esports Sebastián Gómez. Finalment es va rendir un més que merescut homenatge a l’utillero del Club, Gabriel Manzano, que enguany es despedix, entranyable persona per la qual han passat multitud de generacions i de la que d’assegurança tots guarden immillorables records.
En l’apartat esportiu resulte una jornada de molt handbol. Al matí, totes les categories femenines, infantil, cadet i sènior, van disputar partits amistosos enfront del Club Handbol Maristes d’Algemesí. I a la vesprada els equips sènior masculí van disputar sengles partits enfront dels equips d’Agustins d’Alacant de les seues respectives categories, saldant-se ambdós amb victòries alteanas.

Pin It on Pinterest