Select Page

Des del dia 1 fins al 24 de setembre romandrà obert el termini de matriculació en el programa municipal de FPA –Formació de Persones Adultes-; així ho ha donat a conéixer la regidor d’Educació, Marga Riera. La matrícula, de caràcter gratuït, haurà de formalitzar-se en l’annex de l’Institut Bellaguarda, lloc on s’impartixen les classes, en horari d’11:00 a 14:00h, de dilluns a divendres i els dimarts de 20:00 a 21:00h.


 Durant la seua intervenció, Marga Riera hi ha detallat els estudis que en el Centre de Formació de Persones Adultes es cursen, com és un 1er cicle de formació, en el que s’impartiran cursos d’alfabetització, lectura per a neolectors i educació de base. Es tracta este d’un cicle destinat a persones que desitgen aprendre a llegir i escriure o també a aquelles que vullguen actualitzar els coneixements bàsics.


A més, hi ha un 2n cicle, que permet obtindre el Graduat en Educació Secundària –AIXÒ-, orientat per a totes aquelles persones que tenen el Graduat Escolar i volen actualitzar la seua titulació acadèmica o acabar l’ESO.


D’altra banda, este centre docent públic, ubicat en el Camí de l’Institut  oferix una sèrie de programes formatius, com són el d’espanyol per a estrangers; el de valencià en quatre nivells: oral, elemental, mig i el superior; a més d’un taller de manualitats.

Pin It on Pinterest