Select Page

“El programa oferix diversos tallers com el de castellà,  prelaboral, reunió amb associacions, acompanyament per a conéixer els recursos comunitaris i gestionar o tramitar servicis; curs escola d’acollida per a persones majors de 18 anys; taller de retrobament i sobre salut i igualtat de gènere”, explica el regidor. L’objectiu de la regidoria “és oferir la informació sobre els recursos i servicis del municipi d’Altea a fi de recolzar el ciutadà en el seu procés d’integració” continua Alvado.
El programa es realitzarà a través de l’oficina Amics que es troba en el Centre Social d’Altea, Roberto Llopis, tècnic d’este servici destaca l’innovador d’este projecte “ja que som l’únic municipi de la comarca beneficiat pel Ministeri a més que desenvolupa un pla d’integració amb un canvi d’enfocament diferent; prepara de manera coordinada i participativa la integració implicant a la resta d’associacions; i reforça la inserció amb immigrants utilitzant ferramentes per a possibles situacions de conflicte per mitjà de la convivència així com introduïx el treball des de la perspectiva de gènere”. L’educadora social contractada és Eva Ramada que iniciarà la seua labor a partir de mitjan de setembre i fins a desembre que conclouran els tallers.
Per a inscriure’s cal acudir al Centre Social d’Altea, 965843075, a l’oficina Amics.

Pin It on Pinterest