Select Page

 Altea ha sigut el municipi triat per al preestrena del primer capítol de la segona temporada de la sèrie televisiva “Senyor Retort”. Es realitzarà el dia 6 de setembre amb l’arribada a les 16 h d’un autobús de 12 metres logotizado de “Senyor Retort” que s’aparcarà en les proximitats del Centre d’Atenció a Majors així com s’instal·larà una carpa de 4,5×3 mtrs. En la que els actors posaran i firmaran autògrafs. Gregorio Alvado com a regidor de Tercera Edat explica que a més serà a partir de les 20.30 h quan es duga a terme la projecció del primer capítol d’esta segona temporada en l’auditori del Centre Social. “Volem que estiguen tots els protagonistes eixe dia a Altea  i conte amb la col·laboració de la Junta de la Tercera Edat per a la gestió de les entrades que es poden adquirir a partir del dimecres en la recepció del Centre Social”, puntualitza el regidor. 
 Els actors són Jordi Ballester (Horaci Cassany), Pep Cortés (El senyor Cosme), Empar Canet (Amèlia), Rebeca Valls (Àngels) i Albert Forner (Batiste). La sèrie narra la història d’un jove capellà que desitja anar a Rwanda però que és enviat a ocupar el lloc vacant en Sant Antoni de Benifasem, en l’interior i com va a poc a poc adaptant-se a eixa situació i als seus habitants. “És una comèdia tendra i de producció valenciana que veiem en Canal 9” remarca Alvado.

Pin It on Pinterest