Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Vigela Lloret, inaugurava ahir l’exposició d’imatges de la fira Ecoaltea que se celebrarà els dies 1 i 2 d’octubre en els jardins de Palau Altea . Junt amb ella es trobaven diversos participants en la fira com el Senyor Juan que cada any mostra com s’elaboren els productes d’espart o el Teluaí que construïx murs amb pedra seca, la maçoneria. Diversos representants de l’Associació Bilolama també van participar en la inauguració ja que esta entitat és la que organitza la fira.
Lloret explicava que la mostra es mantindrà fins arribada la data de celebració de la fira, l’1 i el 2 d’octubre. “En esta exposició podem veure un resum de tot allò que es realitza en Ecoaltea, totes les seues activitats com les que duen a terme el Teulaí i el Senyor Juan oficis que s’han perdut un poc en el temps però que ells ens recorden la seua importància”. Les imatges han sigut fetes per Rubén Suárez Benítez i Tinna Pla Girbes.

Pin It on Pinterest