Select Page

 Són ja més de 200 persones les que han participat durant els mesos de juliol i agost en les rutes ambientals de busseig en apnea (snorkel) que l’Ajuntament d’Altea ha organitzat junt amb el Parc Natural de Serra Gelada i el club de busseig Marina Greenwich. Estos recorreguts guiats pretenen mostrar la riquesa ecològica dels fons marins de la Badia d’Altea centrant-se en les praderies de posidonia oceànica com a base de l’ecosistema. Així ho ha reconegut el regidor de Platges i Medi Ambient destacant la importància que té donar a  conéixer tots els residents i visitants el que es vaig poder trobar en el fons marí de la badia alteana “per a poder cuidar-la i respectar-la”. Els dos recorreguts programats es realitzen tots els dimecres durant els mesos de juliol, agost i setembre.


Encara és possible participar durant el mes de setembre. Les reserves es poden realitzar en el correu lorena@greenwich.com. Per a més informació contacta en amaltea@cv.gva.s’o cridant al 965841300.

Pin It on Pinterest