Select Page

La regidoria de Participació Ciutadana i l’Associació Bilolama han organitzat una exposició fotogràfica d’Ecoaltea. Són més de 16 imatges de la fira que porta el títol “La festa de la participació i de les propostes alternatives” i que ha sigut realitzada per Rubén Suárez Benítez i Tinna Pla Girbes. La regidora delegada, Vigela Lloret, ha anunciat que esta mostra es va a inaugurar este dimecres 24 d’agost a les 20 h en la Casa de Cultura “on podrem veure un resum de tot allò que forma part de la fira”.
Segons Lloret “es veuen imatges entranyables on persones com el senyor Juan treballa l’espart o El Teulaí mostra com construir murs en pedra seca o maçoneria o també Pep Rabassa ens ensenya com construir amb matèria primera i rehabilitada”. Igualment, en les imatges es poden veure tots els tallers “que de manera altruista ens oferixen els participants i que els que visiten la fira poden realitzar”, comenta la regidora remarcant la importància de veure tot allò que Ecoaltea oferix emplaçant a tots i totes a participar en la IV edició dels dies 1 i 2  d’octubre del 2011. En les fotos es pot veure que és una activitat dirigida a totes les edats, que hi haurà tallers, conferències, xarrades i que també es va a desenvolupar CircAltea, el Festival de les Arts Escèniques d’Altea i una gran gala de circ organitzat per Encert Artistes. “Ecoaltea ens dóna una visió diferent de coses que ja existixen en el nostre món” conclou la regidora.

Pin It on Pinterest