Select Page

La Fira de Xicotet Format pot ser visitada cada vesprada-nit en el Portal Vell del nucli antic d’Altea fins al 4 de setembre. Esta fira és una manifestació d’art en el carrer amb obres artístiques caracteritzades per la seua qualitat, originalitat i estil. El regidor de Cultura, Jesús Ballester, remarca “l’objectiu fonamental se centra a fomentar les arts plàstiques en diferents suports com a pintura, escultura, fotografia i altres tècniques com a dibuix, gravat, i que totes tenen com a nexe comú un format no superior a 35×45 centímetres cada peça artística”. Cada autor té a més la possibilitat d’exposar dos obres de grans dimensions en el seu estand.
 El visitant pot disfrutar o adquirir els objectes artístics exposats en les casetes que cada artista mostra amb un horari de 20h fins a l’1 de la matinada. Els artistes que en esta edició componen els set estands de la Fira de Xicotet Format són Gilmartín, Rosa M. Rubio, Raúl Botella, Tachi, Tiny i Teresa Velásquez, Grup Tetra, Pepe Zaragozí, Pilar Tena i Israel Nicolás.

Pin It on Pinterest